10 Yıldır Aysen Sabancı ile Birlikte Olan Mirkelam’dan Beklenmedik İtiraf: “Aşk Falan Yok”

Bir süredir ortalarda görülmeyen Mirkelam, Etiler’deki bir alışveriş merkezinde yeni imajıyla görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı bembeyaz bıyıklarıyla dikkat çekti. 90’lı yıllara damgasını vuran şarkılarıyla hafızalara kazınan Mirkelam, 10 yılı aşkın süredir devam eden birlikteliği hakkında açıklamalarda bulundu. Aysen Sabancı ile ilişkisi hakkında sorulan sorulara ‘Aşk falan yok’ diyerek cevap vermesi ise herkesi şaşırttı. 

İşte, Mirkelam ile Aysen Sabancı ilişkisinde son durum…

Uzun zaman sonra Etiler’de bir alışveriş merkezinde görüntülenen Mirkelam’ın yeni imajı dikkat çekti. 57 yaşındaki ünlü şarkıcı, bembeyaz bıyıklarıyla kendine yeni bir imaj yaratmış.

Mirkelam, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Özellikle ilişkisi konusunda yaptığı açıklamalar ise herkesi şaşırttı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mirkelam, sevenlerine albüm müjdesi verdi.

90’lı yıllarda ses getiren ‘Her Gece’, ‘Tavla’, ‘Hatıralar’ gibi şarkılarıyla hafızalarda yer eden Mirkelam, ‘Her şey yolunda. Mekanlarda çıkmaya devam ediyoruz. Birkaç albüm projesi var. Onları çıkarmak için hazırlık yapıyoruz.’ ifadeleriyle albüm müjdesi verdi.

On yılı aşkın süredir Aysen Sabancı ile birlikte olan Mirkelam, gazetecilerin aşk hayatıyla ilgili sorularına “Aşk falan yok” diyerek cevap verdi.

Aşk hayatı ve Aysen Sabancı ile olan ilişkisi hakkında soruları yanıtlayan Mirkelam, muhabirlerin aşk hayatını sorması üzerine ‘Aşk falan yok’ dedi. 

Ünlü şarkıcının bu cevabı üzerine basın mensupları bir de ‘Aysen Hanım ile ilişkiniz bitti mi?’ sorusunu sordu. Mirkelam ise ‘İlişkimiz bitmedi. Aşk da yok.’ diyerek karşılık verdi.

“Aşk yok” cevabıyla kafaları karıştıran Mirkelam, evlilik sorusuna “Evlilik düşünmüyoruz” diyerek yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx