123 suçtan aranıyordu: ‘Plakalara iyi bakın, belki bulursunuz’ dedi bir gün sonra yakalandı

Adana’da Firari Şahıs, Polis Ekipleri Tarafından Yakalandı

Adana Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cezaevinden kaçan ve 123 suçtan aranan 21 yaşındaki Oğulcan Şahin‘in yakalanması için çalışma başlattı.

Firari şahsın kullandığı araç, Adnan Menderes Bulvarı’nda görüldü. Ancak polis ekipleri tarafından durdurulan araçta Şahin bulunamadı. Oğulcan Şahin, otomobilin önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak ipucu verdi.

Oğulcan Şahin, Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’ndeki bir evde saklanırken polis tarafından yakalandı. Evde yapılan aramada ise silahlar ve uyuşturucu madde bulundu.

Polis, Şahin‘in ifadesinde, silahları kendi korunması için bulundurduğunu söyledi. Şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Related Posts

İstanbul’u da sallayan deprem için korkutan bildirim

Bursa’da kaydedilen 3,9 büyüklüğündeki depremin bazı mobil uygulamalar tarafından kullanıcılara 6,2 büyüklüğünde diye bildirilmesi paniğe neden oldu.

Belçika’da aşırı sıcaklar için 35 derecelik uyarı yapılmıştı: Brüksel bugün 40 dereceyi gördü

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi. Brüksel’de hava sıcaklığının 40 dereceye kadar çıktığı görüldü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile bir araya geldi: Eurofighter için çalışmalar sürüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile Bakanlıkta bir görüşme gerçekleştirdi. Fidan ve Lammy, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fidan, küresel gelişmelerin yanı sıra iki ülke arasında savunma sanayii alanındaki iş birliğine ilişkin açıklamalar yaptı.

Türkiye İran sınırında deprem

Türkiye İran’ın sınırında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün başlayan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Seferihisar’ın Doğanbey Mahallesi’nde çıkan yangınları kontrol altına almak için gece boyunca karadan çalışmalar yürütüldü.

CHP’de ‘Alevi’ kartı yeniden devrede: Özgür Özel hedefine din eğitimini koydu

Kurultay tartışmalarıyla CHP koltuğunu kaybetme ihtimali olan Özgür Özel, İstanbul’da katıldığı Muharrem Orucu iftar programında yaptığı konuşmada “Cemler, ibadet olarak din derslerinde yer alacak. Kimse zorunlu din dersi görmek zorunda kalmayacak.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamanın ‘Alevi’ kimliğiyle bilinen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye geri döneceği tartışmalarının gölgesinde yapılması dikkatlerden kaçmadı.