Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası büyük endişeye sebep oldu. Şehir merkezi istikametine giden Yusuf K. idaresindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza sonucunda tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Kazanın ardından çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekipleri, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumlarının stabil olduğu belirtilirken, cadde üzerindeki trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür kaza ve yaralanmaların önüne geçebilmek adına sürücülerin dikkatli olmaları büyük önem taşımaktadır.

Related Posts

Habib Nurmagomedov’un hareketi Şampiyonlar Ligi Finali’ne damga vurdu: Sunucu kadın özür diledi

UFC efsanesi Müslüman dövüşçü Habib Nurmagomedov, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen 2024-2025 Şampiyonlar Ligi Finali için Allianz Arena’daydı. Maç öncesi canlı yayın programına katılan Habib, geceye damga vuracak bir hareket yaptı. Habib’in programa katılmasının ardından, ünlü sosyal medya fenomeni IShowSpeed ve Fransız futbolunun efsane ismi Thierry Henry heyecanla Habib’e sarılırken, Müslüman dövüşçü kadın sunucu Kate Abdo’nun uzattığı eli inançları gereği sıkmadı. Onun yerine Habib, elini göğsüne götürerek Abdo’ya selam verdi. Kate Abdo’nun ise elini uzattığı için Habib’den özür dilemesi gözlerden kaçmadı. Bu görüntülerin ardından sosyal medyada Müslüman dövüşçü Habib Nurmagomedov için ‘İşte gerçek Müslüman, doğru olanı yaptı.” gibi destek içeren yorumlar yapıldı.

TBMM’de bu hafta: Meclis Başkanlığı seçimi yapılacak, infaz paketi görüşülecek

TBMM’de 3 Haziran Salı günü Meclis Başkanlığı seçimi yapılacak. Adalet Komisyonu’nda görüşmeleri bu sabaha kadar süren 20 bin civarında hükümlünün yararlanacağı infazla ilgili kanun teklifinin bayramdan önce yasalaşması için Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı, öğrenciye çarptı

Sultangazi’de kırmızı ışıkta geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, okula gitmek için karşıya geçmeye çalışan bir öğrenciye çarptı. Sürücü hem öğrenciye hem de kendisini uyaran bir kadına bağırdı.

Nijerya’da sel faciası: 150’den fazla kişi hayatını kaybetti

Nijerya’nın Nijer eyaletinde meydana gelen sel felaketinde en az 150 kişi yaşamını yitirdi. Şiddetli yağışların ardından binlerce kişi evsiz kaldı, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Lavrov ve Fidan’dan telefon görüşmesi: İstanbul’da planlanan ikinci tur müzakereler ele alındı

27 Mayıs’ta Moskova’da yüz yüze, 28 Mayıs’ta telefonla görüşen Lavrov ve Fidan, İstanbul’da planlanan ikinci tur müzakereler öncesinde temaslarına devam ediyor.

68 gündür tutuklu olan 14 genç, Silivri’de hakim karşısında

Saraçhane eylemleri sırasında gözaltına alınan ve ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla yargılanan 14’ü tutuklu 16 kişinin ilk duruşması bugün İstanbul 40. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Silivri’deki Marmara Cezaevi Salonu’nda yapılan duruşmayı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, aileler izliyor.