İstanbul’da CHP ve İYİ Parti Saraçhane’de Demokrasi Nöbetinde Buluştu
CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 91 kişiyle birlikte adliyeye sevk edildi. İmamoğlu’nun adliyeye sevk edilmesinin ardından CHP, tüm vatandaşları saat 20.30’da Saraçhane’ye çağırdı.
CHP’nin çağrısına destek veren İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’den İstanbul’a gelerek Saraçhane’deki eylemlere katılma kararı aldı. Dervişoğlu, İYİ Parti üyelerini de Saraçhane’ye davet etti.
“EN ÖN SAFLARDA OLMAYA DAVET EDİYORUZ”
İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Demokrasiye sahip çıkmak için bu akşam Saraçhane’deyiz! Hukukun üstünlüğü ve millet iradesi için iftardan sahura kadar sürecek demokrasi nöbetinde yerimizi alacağız. Tüm İstanbul teşkilatlarımızı İYİ Parti bayraklarımızla en ön saflarda olmaya, adalet ve demokrasi için güçlü bir ses vermeye davet ediyoruz! Tarih: 22 Mart. Yer: Saraçhane. Hep birlikte, demokrasi için nöbetteyiz!”
More Stories
Erdoğan’ın 27 yıl önce söyledikleri ortaya çıktı! Şimdi “Vandallar” diyor ama…
Fransızlar hayran kaldı! Duvar arkasına milimetrik bakış: 6 Şubat’ta da kurtarmış
Siyasi tarihimizde yeni bir meydan: Saraçhane