HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu pusulayı düşürünce oyu belli oldu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu oyunu kullandı. Sabah saatlerinde parti yöneticileriyle birlikte okula gelen Yapıcıoğlu, vatandaşlarla selamlaşarak, oyunu 1250 nolu sandıkta kullandı.

Yapıcıoğlu, oyunu kullandıktan sonra sandık başında pusulasını kontrol etmek istedi. Bu sırada zarfı ve pusulayı elinden düşüren Yapıcıoğlu’nun hangi adaya oy verdiği görüldü.

Yapıcıoğlu’nun tercihinin ittifak anlaşması yaptığı Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan olduğu göründü.

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “14 Mayıs’ta sandık başına gittik seçimler tamamlandı ama Cumhurbaşkanlığı seçimleri ilk turda hiç bir aday yüzde 50’yi aşamadığı için seçim ilk defa ikinci tura kaldı. Hayırlı olsun dilerim kazasız belasız, kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde seçimler sonuçlanır milletimizin iradesi en sağlıklı şekilde tam anlamıyla sandığa yansır ve inşallah sandığa yansıyan irade neyse olduğu gibi ortaya çıkar. Sonuç ne olursa olsun sandıktan çıkan her iki tarafa da hayırlı olsun. Milletimizin engin sağduyusu ile memleketimiz için en hayırlı olanı takdir edecektir” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Özdağ’dan Kartalkaya açıklaması: Sadece içerideki sanıklar mı suçlu; o salonda sanık olarak bulunması gereken başka insanlar da var mı?

Özdağ’dan Kartalkaya açıklaması: Sadece içerideki sanıklar mı suçlu; o salonda sanık olarak bulunması gereken başka insanlar da var mı?

DEM Parti İmralı heyeti, Erdoğan’la görüşecek

DEM Parti İmralı Heyeti, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de bir araya gelecek.

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

CHP kulisi: Erdoğan ömür boyu iktidarda kalmak için Ankara’da oturan bir CHP istiyor; sertiliğimizin tonunu artıracağız

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Görüşme iptal edilmişti: CHP ‘komisyona’ ilişkin görüşlerini Kurtulmuş’a yazılı olarak sundu

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a Meclis’te terör örgütünün fesih sürecinin ardından kurulacak komisyona ilişkin görüşlerini yazılı olarak sundu.