Boykot edilen DBL Entertainment tüm projelerden çekildiğini açıkladı

CHP’nin başlattığı ve geniş yankı uyandıran boykot çağrısına “Bu açık ve net sermaye düşmanlığıdır! Vatan hainliğidir!” paylaşımını yapan DBL Entertainment’ın sahibi Abdülkadir Özkan da boykot listesine girdi.

Şirketin düzenlediği Ane Brun konseri ve Trevor Noah gösterisi iptal edilirken, Robbie Williams ve Muse gibi sanatçılara da konserlerini iptal etmeleri yönünde yoğun çağrılar yapıldı.

DBL Entertainment’ın sahibi Abdülkadir Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tüm projelerden çekildiklerini duyurdu.

Projelerden çekilme nedenini ‘Bu başarıların, kişisel tartışmaların gölgesinde kalmasına izin vermek istemediğimden ve bu süreçte yaşananların, değerli ekip arkadaşlarımı ve yürüttüğümüz projeleri olumsuz etkilememesi adına‘ sözleriyle açıklayan Özkan, “Türkiye’nin ihtiyacı olan barış ve huzur ikliminde yeniden görüşmek üzere” dedi.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile bir araya geldi: Eurofighter için çalışmalar sürüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile Bakanlıkta bir görüşme gerçekleştirdi. Fidan ve Lammy, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fidan, küresel gelişmelerin yanı sıra iki ülke arasında savunma sanayii alanındaki iş birliğine ilişkin açıklamalar yaptı.

Türkiye İran sınırında deprem

Türkiye İran’ın sınırında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün başlayan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Seferihisar’ın Doğanbey Mahallesi’nde çıkan yangınları kontrol altına almak için gece boyunca karadan çalışmalar yürütüldü.

CHP’de ‘Alevi’ kartı yeniden devrede: Özgür Özel hedefine din eğitimini koydu

Kurultay tartışmalarıyla CHP koltuğunu kaybetme ihtimali olan Özgür Özel, İstanbul’da katıldığı Muharrem Orucu iftar programında yaptığı konuşmada “Cemler, ibadet olarak din derslerinde yer alacak. Kimse zorunlu din dersi görmek zorunda kalmayacak.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamanın ‘Alevi’ kimliğiyle bilinen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye geri döneceği tartışmalarının gölgesinde yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Barrack F-35 için tarih verdi… ‘Yıl sonuna kadar çözülür’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye’nin F-35 programına dönmesi konusunda yıl sonuna kadar somut bir gelişme beklediğini söyledi.

CHP ‘600 troll’ iddiasını yargıya taşıyor: ‘Hesabını vereceklerdir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, hakkında “600 kişilik troll timi var” yalanı uydurulduğunu ifade ederek, “Bu asılsız iddiayı ortaya atanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur. Yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir” dedi.