Nevşehir’de battaniyeye sarılı ceset bulundu

Nevşehir’de Battaniyeye Sarılı Halde Bulunan Erkek Cesediyle İlgili Şok Edici Gelişme

Nevşehir’de meydana gelen olayda, battaniyeye sarılıp toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu. Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde 1 Mayıs’ta hayvanlarını otlatan bir çoban, şok edici keşfi yaparak durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda cesedin silahla karnından vurularak öldürüldüğünü belirledi. Ardından ceset, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kimliği belirlenemeyen cesedin üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda, cesedin kimliğini saptamak için başlatılan çalışmalar sürüyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor.

Related Posts

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz kimdir?

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, daha önce siyasi liderlik görevinde bulunmayan bir isim. Peki sıra dışı kariyeriyle dikkat çeken Friedrich Merz kimdir?

HSK seçimlerinde gerginlik: CHP seçimden çekildi!

TBMM Karma Komisyonu’nda yapılan Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) seçimlerini CHP, anayasa ve iç tüzük ihlali gerekçesiyle terk etti. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, “HSK’ya seçtirdiğiniz isimlerle yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız bu yol yol değildir” dedi.

İsrail, Gazze operasyonunu genişletiyor: Hamas ‘artık görüşmenin anlamı yok’ dedi

İsrail, Gazze operasyonunu genişletiyor: Hamas ‘artık görüşmenin anlamı yok’ dedi

Özgür Özel’den Türkiye’yi ayağa kaldıracak suikast iddiası

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu. CHP lideri ayrıca tutuklu bulunan İmamoğlu’yla ilgili suikast talimatı verildiğini iddia etti.

Trump’ın göçmenlere karşı statü değiştirme hamlesine mahkeme engeli

ABD’nin Boston 1. Temyiz Mahkemesi, Trump yönetiminin geçici koruma statüsündeki göçmenlerin yasal durumlarını sonlandırma girişimini onaylamadı. Mahkeme, İç Güvenlik Bakanlığının bu yöndeki talebini reddetti.

Ateş açtı aracına binerek kaçtı! Lokantada büyük panik

Antalya’da bir kişiye, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs tarafından pompalı tüfekle ateş açılması paniğe neden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir