Körfez Gençlerbirliği Karate’de Başarı

Körfez Gençlerbirliği SK Sporcuları, Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’nda Başarıyla Döndü

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü karate takımı, Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. Şampiyona, 18-20 Temmuz tarihleri arasında Tekirdağ Çorlu’da düzenlendi ve Asya Önel’in anısına gerçekleştirildi. Türkiye genelinden gelen kulüplerin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, minik sporcular büyük performans sergileyerek izleyicilerden büyük beğeni topladılar. Toplamda 1247 karatecinin katıldığı şampiyonada Kocaeli’den gelen Körfez Gençlerbirliği sporcuları, Türkiye dereceleri elde etti. Abdullah Oğuzkağan Eraslan Türkiye şampiyonu olurken, Eymen Tarık Urak ve Muhammet Eymen Ertuğrul da üçüncülük başarısı gösterdi.

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, minik karatecilerin yeteneklerini sergileyip bir araya geldiği büyük bir buluşma noktası haline geldi. Organizasyon, genç yaşta hayatını kaybeden karate sporcusu Asya Önel’in anısını yaşatmayı amaçlıyor. Sporcular, maçlar ve madalya törenleri sonrasında antrenörleri Şaban Ağaya ile mutluluklarını paylaştılar.

Gençlerbirliği SK Spor Kulübü: Yeni Başarılar ve Yetenekler

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yetkilileri, sporcularının elde ettiği başarıları gururla paylaştı. Minikler, yıldızlar, ümitler ve gençler kategorilerinde katılım sağlayarak başarılı sonuçlar elde eden kulüp, genç sporcularıyla başarılarına devam etmeyi hedefliyor. Körfez ilçesi, spor alanında yetiştirdiği başarılı sporcularla adını duyurmaya devam ediyor. Gelecekte de daha fazla madalya ve başarılarla anılacaklarını düşünen kulüp yönetimi, sporcularını ve antrenörlerini tebrik ettiğini belirtti.

Başarılı sporcularımızı tebrik eder, Körfez Gençlerbirliği SK Spor Kulübü’nün başarı dolu geleceğine olan inancımızı vurgularız.

Related Posts

Şehit Özel Harekatçı Bayram Çiçek Çocuklar Muaythai Şampiyonası yapıldı

Kayseri’de iki gün süren Şehit Özel Harekatçı Bayram Çiçek Çocuklar Muaythai Şampiyonası büyük heyecana sahne oldu.

MİT Başkanı Kalın’dan siyasi partilere Terörsüz Türkiye ziyareti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilere Terörsüz Türkiye çalışmalarıyla ilgili sürece ilişkin ziyaretlerde bulunuyor. Kalın, ilk görüşmesini MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştiriyor.

Antalya’da Falezlerden Düşme Olayı

Mustafa Ş. (40), Antalya’da 20 metrelik falezlerden düştü, hastaneye kaldırıldı.

Erzincan’da Takla Atan Araçta 6 Yaralı

Erzincan’da yoldan çıkan hafif ticari araç takla attı, 2’si çocuk 6 kişi yaralandı, hayati tehlike yok.

Bahçeli’nin Kürt ve Alevi sözlerine partisinden ilk yorum

Bahçeli’nin, “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, bir Kürt, diğeri Alevi olsun” şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Bahçeli’nin Başdanışmanı Yıldıray Çiçek, bu konuda bir yazı kaleme alarak, sözlerin özünde vatanına, bayrağına ve ülke değerlerine bağlı Kürt ve Alevi vatandaşların her türlü temsil makamında yer alabileceğine dair bir kardeşlik vurgusu olduğunu ifade etti.

İbrahim Kalın’dan “Terörsüz Türkiye” ziyaretleri

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın’ın TBMM’de grubu bulunan siyasi partilere “Terörsüz Türkiye” çalışmalarıyla ilgili sürece ilişkin ziyaretlerde bulunuyor.