Afyonkarahisar’da Müstehcen Video Paylaşan 4 Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar’da Sosyal Medya Üzerinden Müstehcen İçerik Paylaşan 4 Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar’da polis operasyonuyla, sosyal medya hesapları üzerinden müstehcen içerikli videolar paylaşan 4 kişi yakalandı.

Yapılan incelemeler sonucunda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, müstehcen içerikli videoları deep web olarak adlandırılan ve özel programlar kullanılarak erişilen sitelerden indirilerek sosyal medya platformlarında sahte hesaplar açılarak paylaşıldığını tespit etti. Ardından harekete geçen ekipler, şüphelilerin Afyonkarahisar’ın merkezi ve Sinanpaşa ilçesi ile beldelerinde yaşadığını belirledi ve toplam 4 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyon kapsamında şüphelilere ait cep telefonları, hafıza kartları, flash bellekler ve hard diskler de ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. – AFYONKARAHİSAR

Related Posts

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz kimdir?

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, daha önce siyasi liderlik görevinde bulunmayan bir isim. Peki sıra dışı kariyeriyle dikkat çeken Friedrich Merz kimdir?

HSK seçimlerinde gerginlik: CHP seçimden çekildi!

TBMM Karma Komisyonu’nda yapılan Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) seçimlerini CHP, anayasa ve iç tüzük ihlali gerekçesiyle terk etti. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, “HSK’ya seçtirdiğiniz isimlerle yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız bu yol yol değildir” dedi.

İsrail, Gazze operasyonunu genişletiyor: Hamas ‘artık görüşmenin anlamı yok’ dedi

İsrail, Gazze operasyonunu genişletiyor: Hamas ‘artık görüşmenin anlamı yok’ dedi

Özgür Özel’den Türkiye’yi ayağa kaldıracak suikast iddiası

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu. CHP lideri ayrıca tutuklu bulunan İmamoğlu’yla ilgili suikast talimatı verildiğini iddia etti.

Trump’ın göçmenlere karşı statü değiştirme hamlesine mahkeme engeli

ABD’nin Boston 1. Temyiz Mahkemesi, Trump yönetiminin geçici koruma statüsündeki göçmenlerin yasal durumlarını sonlandırma girişimini onaylamadı. Mahkeme, İç Güvenlik Bakanlığının bu yöndeki talebini reddetti.

Ateş açtı aracına binerek kaçtı! Lokantada büyük panik

Antalya’da bir kişiye, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs tarafından pompalı tüfekle ateş açılması paniğe neden oldu.