Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

Eski Makine ve Kimya Endüstrisi Başkanı İsmet Sayhan gözaltına alındı

Selahattin Yılmaz suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda eski Makine Kimya Endüstrisi (MKE) yönetim kurulu başkanı İsmet Sayhan gözaltına alındı.

Süveyda’da Dürziler ordulaştı; Kuzeydoğu Suriye’den Şam’a sert tepki: “Seçim kararlarını tanımıyoruz”

Süveyda’da Dürziler ordulaştı; Kuzeydoğu Suriye’den Şam’a sert tepki: “Seçim kararlarını tanımıyoruz”

Kabinede adres bu yıl da değişti: Toplantı Ahlat’ta yapılacak

Malazgirt Zaferi’nin 954’üncü yıl dönümü nedeniyle yarın Bitlis’te törenler yapılacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ahlat’ta toplanacak.

Gökyüzüne en yakın mescid: ‘Kırkların buluşma yeri’ inancıyla anılıyor

Trabzon ile Bayburt sınırında, 3 bin 100 metre yükseklikte konumlanan Kırklar Dağı Mescidi, yöredeki adıyla Karakaya, hem doğal güzellikleri hem de mistik havasıyla ziyaretçilerini kendine çekiyor. Zirveden aynı anda Trabzon, Bayburt ve Rize …

Çin’de köprü faciası: 12 işçi hayatını kaybetti

Çin’in Qinghai eyaletinde Sarı Nehir üzerinde yapımı süren demiryolu köprüsünde çelik halatın kopması sonucu köprü çöktü. Olayda 12 işçi hayatını kaybederken, 4 işçi ise kayboldu.

Kabine ‘İmamoğlu’ sessizliğine büründü

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için CHP’li vekillerin soruları yanıtsız kaldı.