Borsanın Metal Şirketi Kırdığı Rekoru Açıkladı! Yatırımcıların Yüzünü Bir Kez Daha Güldürecek

7-8 Aralık tarihlerinde MEGMT hisse koduyla Borsa İstanbul şirketleri arasına katılan Mega Metal’in halka arzında toplam büyüklük 1 milyar 775 milyon 825 bin TL’ye ulaşmıştı. Dev metal şirketi hisse alanları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Şirket tarihinin en büyük satış rekorunu kırdı.

“Açıklamada Şirketin, Ocak-Mart 2024 periyodunda tonaj bazında, Şirket tarihinin en yüksek Ocak-Nisan dönemi üretim ve satış rakamlarına ulaşarak, daha önce 2023 yılında bu konuda kırılan rekorunu daha yukarıya taşımayı başardığı belirtildi. Şirket 2023 yılı Ocak-Nisan döneminde toplamda 15.737 ton üretim yapmış ve 14.681 ton tel satışı olarak gerçekleştirmişken, 2024 yılı Ocak-Nisan döneminde 17.048 ton üretim yapmış 16.081 ton tel satışı ile yeni rekorunu kırmayı başardı.”

1 Milyar Liralık İhracat Anlaşması Açıkladı

Mega Metal şirketi, geçtiğimiz şubat ayında cirosuna 35 milyon dolar katkı sağlayacak bir sipariş aldığını duyurmuştu. Açıklama görüşlerine yer verilen Mega Metal Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Ali Turgut, geçen yıl bir büyüme ivmesi yakalayarak, yılı 11 milyar TL’yi aşkın ciro ve 300 milyon TL net kar ile kapamayı başardıklarını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx