Bursa Yıldırım ‘ortak akıl’ ile daima sahada

BURSA’DA SPOR VE KÜLTÜR HİZMETLERİNE YENİ BİR SOLUK: DOKTOR SADIK AHMET GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, kültür, sanat ve spor alanında parlayan Doktor Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Oktay Yılmaz, haziran ayından bu yana devam eden spor kurslarına ek olarak, tesisin kütüphane ve modern kitap kafe bölümünün Mayıs ayında hizmete açılacağını müjdeledi.

Başkan Yılmaz, gerçekleştirilen teknik ziyaretin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi ve not aldı.

Mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde mahalle sakinlerinin bildiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bu nedenle, hizmet ve projelerimizi mahalle sakinlerimizin görüşlerini alarak şekillendiriyoruz. Mahallelerimizi ziyaret ederek, hizmet ihtiyaçlarını belirlerken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltecek hizmetleri mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz” sözlerine yer verdi.

Her mahallenin öncelikli ihtiyaçlarının farklı olduğunu belirten Yılmaz, “Yıldırım’ın her bölgesine hizmet götürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Selçukbey Mahallesi’nde tamamlanan Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, taleplerini dinledik ve projelerimiz hakkında bilgi verdik. Ortaya çıkan ortak akıl, son derece değerli. Yıldırım’ı, ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Related Posts

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Kanalda eski koltukla tehlikeli eğlence: Adanalı çocuklar kamerada

Adana’da kavurucu sıcaklıklar etkisini sürdürürken, her yaz onlarca kişinin ölümüne neden olan kanallara giren bazı çocuklar akıntıya kapılmamak için eski bir koltuğu kayık gibi kullanarak tehlikeli sulara atladı.

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den süreç açıklaması: ‘Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak’

Terör örgütü PKK’nin cuma günü (11 Temmuz) Irak’ın Süleymaniye kentinde silah bırakması beklenir iken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den de çarpıcı bir açıklama geldi. Yönter sürece ilişkin, “Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak” dedi.

Özgür Özel, topu Erdoğan’a attı: ‘Gerginliği azaltma işi benim işim değil’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasette hava gerginleşiyor diye geri adım atmayacaklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi bir adım geri atarsa bu ülkeyi yüzyıl geriye götürmeyi kafaya takmışlar. Biz bir santim eğilirsek bu millete diz çöktürecekler. Onun için yani böyle devam edeceklerse inceldiği yerden kopar. Gerginliği azaltma işi benim işim değil. Çünkü gerginliği başlatan ben değilim” açıklamasını yaptı.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?