Çiğ köftecide arkadaşını öldürdü, “Yeni silahımı gösterirken oldu” dedi

İstanbul’da Silah Kazası: Arkadaşını Kaybetti

İstanbul’da yaşanan üzücü bir olayda, iddiaya göre bir kişi yeni silahını gösterirken yanlışlıkla arkadaşını öldürdü. Olay dün akşam saatlerinde Küçükçekmece’deki bir çiğ köfte dükkanında meydana geldi.

Olayın tanığı Can Sertaç Baran, yanında çiğ köfte yemeyi teklif eden Emirhan D. ile birlikte dükkana gittiler. Ancak Emirhan D., belinden çıkardığı silahı gösterirken Can Sertaç Baran’ı göğsünden vurdu.

Olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı. Baran ağır yaralı bir şekilde yerde kaldı, Emirhan D. ise olay yerinden kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri durumu öğrenip hemen olay yerine geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Baran, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı ve Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaybedilen Can Sertaç Baran için bugün Küçükçekmece’deki Fatih Camii’nde cenaze namazı kılındıktan sonra Gümüşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Şüphelilerin ifadesine göre, Emirhan D.’nin silahı gösterirken kazara ateş aldığı ve bu trajik olayın gerçekleştiği belirtildi. Emirhan D.’nin ikamet adresinde yapılan aramada bir tabanca bulundu.

Related Posts

Habib Nurmagomedov’un hareketi Şampiyonlar Ligi Finali’ne damga vurdu: Sunucu kadın özür diledi

UFC efsanesi Müslüman dövüşçü Habib Nurmagomedov, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen 2024-2025 Şampiyonlar Ligi Finali için Allianz Arena’daydı. Maç öncesi canlı yayın programına katılan Habib, geceye damga vuracak bir hareket yaptı. Habib’in programa katılmasının ardından, ünlü sosyal medya fenomeni IShowSpeed ve Fransız futbolunun efsane ismi Thierry Henry heyecanla Habib’e sarılırken, Müslüman dövüşçü kadın sunucu Kate Abdo’nun uzattığı eli inançları gereği sıkmadı. Onun yerine Habib, elini göğsüne götürerek Abdo’ya selam verdi. Kate Abdo’nun ise elini uzattığı için Habib’den özür dilemesi gözlerden kaçmadı. Bu görüntülerin ardından sosyal medyada Müslüman dövüşçü Habib Nurmagomedov için ‘İşte gerçek Müslüman, doğru olanı yaptı.” gibi destek içeren yorumlar yapıldı.

TBMM’de bu hafta: Meclis Başkanlığı seçimi yapılacak, infaz paketi görüşülecek

TBMM’de 3 Haziran Salı günü Meclis Başkanlığı seçimi yapılacak. Adalet Komisyonu’nda görüşmeleri bu sabaha kadar süren 20 bin civarında hükümlünün yararlanacağı infazla ilgili kanun teklifinin bayramdan önce yasalaşması için Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı, öğrenciye çarptı

Sultangazi’de kırmızı ışıkta geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, okula gitmek için karşıya geçmeye çalışan bir öğrenciye çarptı. Sürücü hem öğrenciye hem de kendisini uyaran bir kadına bağırdı.

Nijerya’da sel faciası: 150’den fazla kişi hayatını kaybetti

Nijerya’nın Nijer eyaletinde meydana gelen sel felaketinde en az 150 kişi yaşamını yitirdi. Şiddetli yağışların ardından binlerce kişi evsiz kaldı, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Lavrov ve Fidan’dan telefon görüşmesi: İstanbul’da planlanan ikinci tur müzakereler ele alındı

27 Mayıs’ta Moskova’da yüz yüze, 28 Mayıs’ta telefonla görüşen Lavrov ve Fidan, İstanbul’da planlanan ikinci tur müzakereler öncesinde temaslarına devam ediyor.

68 gündür tutuklu olan 14 genç, Silivri’de hakim karşısında

Saraçhane eylemleri sırasında gözaltına alınan ve ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla yargılanan 14’ü tutuklu 16 kişinin ilk duruşması bugün İstanbul 40. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı. Silivri’deki Marmara Cezaevi Salonu’nda yapılan duruşmayı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, aileler izliyor.