Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtımı

Mardin’de Engellilere 49 Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Mardin’in Derik ve Mazıdağı ilçelerinde gerçekleştirilen engelli akülü araba dağıtım programı kapsamında, toplamda 49 tekerlekli sandalye engelli vatandaşlara teslim edildi.

Derik ve Mazıdağı Kaymakamlıkları tarafından düzenlenen program, Derik ilçesinde bulunan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İHH Hollanda ve Wegwijzer Vakfı’nın destekleriyle gerçekleştirilen organizasyonda, 20 adedi 4 tekerlekli akülü ve 3 adedi tekerlekli mobil engelli araba olmak üzere toplamda 49 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Törene, Derik Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Mazıdağı Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Nazif Özbay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mevlid Taş, İHH Hollanda Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Aslantaş, ve Wegwijzer Yardımlaşma Vakfı Başkanı Alpaslan Bekdur gibi önemli isimler de katıldı.

Related Posts

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz kimdir?

Almanya’nın yeni Başbakanı Friedrich Merz, daha önce siyasi liderlik görevinde bulunmayan bir isim. Peki sıra dışı kariyeriyle dikkat çeken Friedrich Merz kimdir?

HSK seçimlerinde gerginlik: CHP seçimden çekildi!

TBMM Karma Komisyonu’nda yapılan Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) seçimlerini CHP, anayasa ve iç tüzük ihlali gerekçesiyle terk etti. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, “HSK’ya seçtirdiğiniz isimlerle yargıyı rakiplerinizi telef etmek için kullanacaksınız bu yol yol değildir” dedi.

İsrail, Gazze operasyonunu genişletiyor: Hamas ‘artık görüşmenin anlamı yok’ dedi

İsrail, Gazze operasyonunu genişletiyor: Hamas ‘artık görüşmenin anlamı yok’ dedi

Özgür Özel’den Türkiye’yi ayağa kaldıracak suikast iddiası

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu. CHP lideri ayrıca tutuklu bulunan İmamoğlu’yla ilgili suikast talimatı verildiğini iddia etti.

Trump’ın göçmenlere karşı statü değiştirme hamlesine mahkeme engeli

ABD’nin Boston 1. Temyiz Mahkemesi, Trump yönetiminin geçici koruma statüsündeki göçmenlerin yasal durumlarını sonlandırma girişimini onaylamadı. Mahkeme, İç Güvenlik Bakanlığının bu yöndeki talebini reddetti.

Ateş açtı aracına binerek kaçtı! Lokantada büyük panik

Antalya’da bir kişiye, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs tarafından pompalı tüfekle ateş açılması paniğe neden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir