Evangeline Lilly’den hayranlarını üzen karar!

Bir döneme damga vuran Lost dizinin ardından ‘Hobbit’ üçlemesi ve Marvel filmlerindeki rolleriyle adından söz ettirmeyi başaran dünyaca ünlü Kanadalı aktris Evangeline Lilly (44), oyunculuğu bıraktığını duyurdu.

HOLLYWOOD’A VEDA

2,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından açıklama yapan güzel oyuncu, Hollywood kariyerine nokta koyduğunu belirterek, “Belki bir gün geri dönerim” dedi.

“EMEKLİ OLUP AİLE KURMAK İSTERİM”

Ünlü isim, 2006’da emekli oyuncu olmak istediğini söylediği videosunu da yayınlarken, “10 yıl sonra nerede olmak isterim. Emekli olup aile kurmak istiyorum. Yazarak insanların hayatını insani yollarla etkilemek istiyorum” açıklamasına atıfta bulundu.

“HAZIRIM VE ÇOK MUTLUYUM”

Vizyonumu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Zenginlik ve şöhretten uzaklaşmak bazen korkutucu gelebilir ama şimdilik ait olduğum yer burası. Bir gün Hollywood’a geri dönebilirim ama şu anda ait olduğum yerdeyim. Yeni bir mevsim başladı, ben hazırım ve çok mutluyum.

“ZAMANIMI İNSANİ ÇALIŞMALARA ADIYORUM”

Variety dergisine de konuşan Lilly, zaten son üç yıldır oyunculuk yapmadığını vurguladı.

Son üç yıldır oyunculuğa ara vermiştim. Bu dönemde büyük bir tatmin ve neşe hissettim. Şu anda sektörde aktif olarak herhangi bir çalışmam yok ve herhangi bir sözleşme yükümlülüğü altında değilim. Zamanımı insani çalışmalarıma ve yazılarıma adıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx