Grammy Ödüllü SEAL yeniden Türkiye’de

1963 Londra doğumlu, tüm zamanların en tanınmış seslerinden birine sahip olan platin ödüllü şarkıcı-söz yazarı SEAL, Pop, R&B, soul ve dans müziğinde silinmez bir iz bıraktı. Dünya çapında 30 milyonun üzerinde albüm sattı, 1 milyardan fazla dinlenme elde etti ve dört GRAMMY® Ödülü, üç BRIT Ödülü, iki Ivor Novello Ödülü ve bir MTV VMA kazandı.

Seal, yirmi yılı aşkın bir süredir devam eden olağanüstü kariyerinde tek bir yaratıcı arayışa odaklanıyor: “aşk deneyimini şarkıyla ifade etmek.”

Türünün tek örneği, güçlü, bariton sesi ve klasik şarkı yazımı ile tanınan SEAL, birçok müzik türünde başarıya imza attı.

“Crazy”, “Kiss from a Rose” ve “Love’s Divine” gibi hit parçalardaki kusursuz vokal sunumu, müthiş bir şarkıcı olarak statüsünü hızla pekiştirdi ve yıllar içinde geniş bir orijinal müzik kataloğu ve duygulu cover’larla etkisini genişleterek ona birden fazla Grammy ödülü kazandırdı.

Yaşayan efsane, en büyük pop yıldızlarından biri olarak kabul edilen SEAL’in hafızalara kazınacak konseri için biletler, satışta!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx