Hatay’da otomobil alevlere teslim oldu

Hatay’da Park Halindeki Araçta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Hatay’da, Payas ilçesi Karacami Mahallesi’nde bir sitenin otoparkında park halinde bulunan bir otomobilde çıkan yangın, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle diğer araçlara sıçramadan kontrol altına alındı.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek alevleri söndürmeyi başardı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri, yangın olayıyla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, çevredeki vatandaşlar da yangına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Related Posts

İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında lastik bottaki 4’ü çocuk 22 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Heyelan kameralarda

Artvin-Şavşat karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan anında geçen araç kameralara yansıdı.

Arı kovanlarının bulunduğu depo alev aldı

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde arı kovanlarının bulunduğu depoda yangın çıktı. Yangında kovanlar zarar gördü.

Kıyafet kuralına uymadılar: Papa’nın cenazesinde “saygısız” liderler

Papa Francis’in cenaze töreninde en çok konuşulanlardan biri kıyafet tercihleri oldu. En çok da ABD Başkanı Trump, mavi takım elbisesiyle eleştiri oklarının hedefindeydi.

İstanbul’un kentsel dönüşüm çıkmazı

Deprem, İstanbul’un en önemli gündemi olmasına rağmen kentsel dönüşümde bir türlü istenen mesafe alınamadı. 6,2 büyüklüğündeki deprem, bu sorunu bir kez daha gündeme taşıdı. En az 1,5 milyon riskli binanın olduğu da dikkate alınınca vakit kaybedilmemesi hayati önemde.

Silahla yaralanan 14 yaşındaki Elif hayatını kaybetti

Mardin’de ailesi tarafından silahla yaralanmış halde ambulansa teslim edilen 14 yaşındaki Elif Kanak hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir