Havada büyük panik! Kapıyı açmaya çalıştı, uçak zorunlu iniş yaptı

Hava yolu şirketinin açıklamasında, “31 Mart Pazartesi gecesi Denpasar’a dönen uçakta, yolculardan biri uçağın kapılarından birini açmaya çalıştı ve mürettebatımıza kötü davrandı” ifadeleri yer aldı.

Uçuş ekibinin, duruma hızla müdahale ettiği ve pilotun, güvenlik nedeniyle Bali’ye dönme kararı aldığı belirtildi. Yolcunun ise Bali’deki yerel yetkililer tarafından uçaktan indirildiği kaydedildi.

Uçuş takip sitesi Flightradar24’ten alınan verilere göre, uçağın uçuştan yaklaşık bir saat sonra Hint Okyanusu üzerinden geri döndüğü görüldü. Uçakta tam olarak kaç yolcu ve mürettebat bulunduğuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Related Posts

Irak’ta 2 İHA düşürüldü

Irak’ın Süleymaniye kentinde iki insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü belirtildi.

İstanbul’u da sallayan deprem için korkutan bildirim

Bursa’da kaydedilen 3,9 büyüklüğündeki depremin bazı mobil uygulamalar tarafından kullanıcılara 6,2 büyüklüğünde diye bildirilmesi paniğe neden oldu.

Belçika’da aşırı sıcaklar için 35 derecelik uyarı yapılmıştı: Brüksel bugün 40 dereceyi gördü

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi. Brüksel’de hava sıcaklığının 40 dereceye kadar çıktığı görüldü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile bir araya geldi: Eurofighter için çalışmalar sürüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile Bakanlıkta bir görüşme gerçekleştirdi. Fidan ve Lammy, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fidan, küresel gelişmelerin yanı sıra iki ülke arasında savunma sanayii alanındaki iş birliğine ilişkin açıklamalar yaptı.

Türkiye İran sınırında deprem

Türkiye İran’ın sınırında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün başlayan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Seferihisar’ın Doğanbey Mahallesi’nde çıkan yangınları kontrol altına almak için gece boyunca karadan çalışmalar yürütüldü.