İBB yolsuzluk soruşturması: Şüpheliyi yurt dışına kaçırdığı iddia edilen iş insanı tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Yolsuzluk Soruşturması Devam Ediyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında “suç örgütü yöneticisi olmak”, “suç örgütüne üye olmak”, “irtikap”, “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık”, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek” ve “ihaleye fesat karıştırmak” suçlarından yürütülen yolsuzluk soruşturmasını sürdürüyor.

Soruşturma kapsamında firari şüpheli Bağdatlı’yı yurt dışına kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan iş insanı Adnan Bıçakçı’nın savcılık ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Sulh ceza hakimliği, Bıçakçı’nın üzerine atılı “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Related Posts

Yenidoğan Çetesi’nde dördüncü duruşma: Mahkeme başkanından deprem uyarısı

kamuoyunda ‘Yenidoğan Çetesi’ davası olarak bilinen, bebek hastaları önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç sağladıkları öne sürülen 29’u tutuklu 58 sanığın yargılandığı davanın 4’üncü duruşmasına devam edildi. Tanıkların dinlendği duruşma yarın saat 10.00’a erteledi.

Fransa’da okul saldırısı: 1 kişi hayatını kaybetti

Fransa’nın Nantes şehrinde bir lise öğrencisi okula bıçaklı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İsias Otel davasında kamu görevlileri hakim karşısında

6 Şubat depremlerinde Kıbrıslı öğrenci ve velilerin hayatını kaybettiği İsias Otel davasında ihmali bulunduğu belirtilen kamu görevlileri ilk kez hakim karşısına çıkıyor.

Son dakika depremler! Deprem mi oldu? 22 Nisan 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?

Son dakika deprem! Deprem mi oldu? İstanbul, Ankara, İzmir son depremler… Sarsıntı hisseden yurttaşlar, 22 Nisan 2025 Salı günü son depremlerin nerede ve kaç büyüklüğünde olduğunu merak ediyor. Peki, Son dakika depremler! 22 Nisan 2025 nerede, ne zaman deprem oldu?

Papa Francis’in ölümü sonrası 900 yıllık kehanet yeniden gündemde

112. Papa Francis’in 88 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından 900 yıllık olduğu iddia edilen bir kehanet de yeniden gündeme geldi. İrlandalı Başpiskopos Aziz Malachy tarafından yazıldığı iddia edilen ve “Papaların Kehaneti” olarak bilinen metne göre 112. Papa’nın vefatından sonra ‘yedi tepeli şehir’ yıkılacak ve 2027’de dünyanın sonu gelecek.

Hem sıcak basacak hem sağanak vuracak! Meteoroloji bölge bölge uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 il için sağanak yağış ve kuvvetli rüzgâr uyarısında bulundu. Vatandaşlar olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Aynı zamanda yurt genelinde sıcaklıkların da yükseleceği kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir