İDO ve BUDO’dan sefer iptalleri

BUDO ve İDO Sefer İptalleri

Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) internet sitesinde yapılan duyuruya göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle belirli seferler iptal edildi.

  • Saat 07.00 ve 09.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri ile 08.00 ve 10.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleşmeyecek.
  • Aynı sebeple, 09.30’daki Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) seferi ile 10.00’daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi de yapılamayacak.

İDO’nun Açıklaması

İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, hava koşulları nedeniyle belirli seferler iptal edildi:

  1. 07:45 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy
  2. 08:30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy
  3. 09:05 Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa
  4. 11:30 Kadıköy-Yenikapı-Bandırma
  5. 15:30 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy
  6. 18:30 Bostancı-Yenikapı-Marmara-Avşa

Related Posts

Eski Makine ve Kimya Endüstrisi Başkanı İsmet Sayhan gözaltına alındı

Selahattin Yılmaz suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda eski Makine Kimya Endüstrisi (MKE) yönetim kurulu başkanı İsmet Sayhan gözaltına alındı.

Süveyda’da Dürziler ordulaştı; Kuzeydoğu Suriye’den Şam’a sert tepki: “Seçim kararlarını tanımıyoruz”

Süveyda’da Dürziler ordulaştı; Kuzeydoğu Suriye’den Şam’a sert tepki: “Seçim kararlarını tanımıyoruz”

Kabinede adres bu yıl da değişti: Toplantı Ahlat’ta yapılacak

Malazgirt Zaferi’nin 954’üncü yıl dönümü nedeniyle yarın Bitlis’te törenler yapılacak. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ahlat’ta toplanacak.

Gökyüzüne en yakın mescid: ‘Kırkların buluşma yeri’ inancıyla anılıyor

Trabzon ile Bayburt sınırında, 3 bin 100 metre yükseklikte konumlanan Kırklar Dağı Mescidi, yöredeki adıyla Karakaya, hem doğal güzellikleri hem de mistik havasıyla ziyaretçilerini kendine çekiyor. Zirveden aynı anda Trabzon, Bayburt ve Rize …

Çin’de köprü faciası: 12 işçi hayatını kaybetti

Çin’in Qinghai eyaletinde Sarı Nehir üzerinde yapımı süren demiryolu köprüsünde çelik halatın kopması sonucu köprü çöktü. Olayda 12 işçi hayatını kaybederken, 4 işçi ise kayboldu.

Kabine ‘İmamoğlu’ sessizliğine büründü

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için CHP’li vekillerin soruları yanıtsız kaldı.