İstanbul Emniyet Müdürü Yıldız’dan maç öncesi denetim

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Kasımpaşa – Beşiktaş Maçı Öncesi Denetim Yaptı

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanacak futbol müsabakası öncesi alınan güvenlik önlemlerini yerinde denetledi. Denetimler sırasında Kasımpaşa Futbol Kulübü yöneticileri ile bir araya gelen Müdür Yıldız’a, kulüp yetkilileri tarafından 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla tebrik mesajları iletildi.

Kasımpaşa Futbol Kulübü yöneticileri, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız nezdinde tüm Emniyet Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Polis Teşkilatı’na görevlerinde başarılar diledi. Denetimlerin, maçın güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için titizlikle yürütüldüğü belirtildi.

Related Posts

İsrail Gazze’de 26 Filistinliyi daha katletti

Soykırımcı İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu 26 Filistinli yaşamını yitirdi.

Adana’da 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi

Adana’da polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda 1 ton 690 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Husiler Kızıldeniz’de Magic Seas gemisini batırdı: 3 İHA ve 5 balistik füzeyle saldırı

Yemen’deki Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, Kızıldeniz’de “Magic Seas” gemisini 2 insansız deniz aracının yanı sıra 3 insansız hava aracı ve 5 balistik füzeyle vurduklarını bildirdi. Husiler, “Magic Seas”e düzenledikleri saldırının görüntülerini paylaştı.

Özel kapalı toplantıda milletvekillerine talimat verdi

CHP lider Özgür Özel’in, dokunulmazlık fezlekelerine ilişkin ‘Kaldırabilirler, biz bu işe girdik’ dediği öne sürüldü. Ayrıca Özel’in Meclis’e katılımın artırılması ve yaz boyunca sahada olunması talimatı verdiği kaydedildi.

Milas’ta zeytin ağaçları kül oldu evler yanmaktan son anda kurtarıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde makilik alanda başlayan yangın zeytinlik tarım arazilerine sıçradı. Asırlık zeytin ağaçları kül olurken bazı evler yanmaktan son anda kurtarıldı.

Özdağ’dan Kartalkaya açıklaması: Sadece içerideki sanıklar mı suçlu; o salonda sanık olarak bulunması gereken başka insanlar da var mı?

Özdağ’dan Kartalkaya açıklaması: Sadece içerideki sanıklar mı suçlu; o salonda sanık olarak bulunması gereken başka insanlar da var mı?