İstanbul’da dönerciye silahlı saldırı: 3 yaralı

İstanbul’da dün gece saatlerinde Avcılar ilçesinde bir iş yerine silahlı saldırı gerçekleşti.

Olay, Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bulvarı’ndaki bir dönerci dükkanı önünde meydana geldi.

İddiaya göre, kimliği belirsiz kişiler hafif ticari araçla dönerci dükkanına gelerek silahla ateş açtı. Saldırıda dönercinin müşterisi olan 3 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılarak hastaneye kaldırıldılar.

Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemlerini artırarak inceleme başlattı. İnceleme sırasında çok sayıda boş kovan bulundu.

Olayın ardından kaçan saldırganları yakalamak için polis ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Soruşturma ise devam etmektedir.

Related Posts

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Kanalda eski koltukla tehlikeli eğlence: Adanalı çocuklar kamerada

Adana’da kavurucu sıcaklıklar etkisini sürdürürken, her yaz onlarca kişinin ölümüne neden olan kanallara giren bazı çocuklar akıntıya kapılmamak için eski bir koltuğu kayık gibi kullanarak tehlikeli sulara atladı.

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den süreç açıklaması: ‘Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak’

Terör örgütü PKK’nin cuma günü (11 Temmuz) Irak’ın Süleymaniye kentinde silah bırakması beklenir iken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den de çarpıcı bir açıklama geldi. Yönter sürece ilişkin, “Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak” dedi.

Özgür Özel, topu Erdoğan’a attı: ‘Gerginliği azaltma işi benim işim değil’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasette hava gerginleşiyor diye geri adım atmayacaklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi bir adım geri atarsa bu ülkeyi yüzyıl geriye götürmeyi kafaya takmışlar. Biz bir santim eğilirsek bu millete diz çöktürecekler. Onun için yani böyle devam edeceklerse inceldiği yerden kopar. Gerginliği azaltma işi benim işim değil. Çünkü gerginliği başlatan ben değilim” açıklamasını yaptı.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?