Kütahya’da 4 büyüklüğünde deprem

Simav’da 4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kütahya’nın Simav ilçesinde son dakika deprem haberi geldi. Deprem, AFAD’ın verilerine göre saat 02.53’te meydana geldi ve 4 büyüklüğünde olduğu belirlendi.

AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, depremin merkez üssü Kütahya’nın Simav ilçesi olarak kaydedildi. Sarsıntının 12,55 kilometre derinlikte gerçekleştiği tespit edildi.

Related Posts

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Şeker komasına giren çocuk öldü

Ankara’da şeker komasına giren 12 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Görüşme iptal edilmişti: CHP ‘komisyona’ ilişkin görüşlerini Kurtulmuş’a yazılı olarak sundu

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a Meclis’te terör örgütünün fesih sürecinin ardından kurulacak komisyona ilişkin görüşlerini yazılı olarak sundu.

Bu telefon numaralarını sakın açmayın

Almanya’da sahte ödül vaadiyle yapılan telefon dolandırıcılığı yeniden tırmanışta. Yayımlanan son listeye göre Hamburg ve Hollanda kaynaklı 10 tehlikeli numara öne çıkıyor. Ararsalar açmayın, bilgilerinizi asla paylaşmayın!

Hatay’da yangın büyüyor

Türkiye’nin ormanlık alanları alev alev yanıyor. İzmir’de ortaya çıkan yürek yakıcı görüntülerin bir benzeri de Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşanıyor. Karaseke bölgesinde çıkan yangın genişleyerek devam ediyor

Erdoğan özel uçakla Azerbaycan’a gitti: Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılacak

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak “Tur” ile Azerbaycan’ın Fuzuli şehrine gitti.