Milli Takım Kuzey Makedonya’yı Yendi

Genç Erkek Basketbol Milli Takımı, Üsküp 2025 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’ne galibiyetle başladı

Genç Erkek Basketbol Milli Takımı, Üsküp 2025 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali (EYOF) A Grubu ilk maçında ev sahibi Kuzey Makedonya’yı 88-56 mağlup etti. Turnuvadaki ilk maçta gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken milli takım, güçlü rakibini rahat bir skorla geçmeyi başardı.

Üsküp 2025 Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde kendilerine güvenli bir başlangıç yapan Genç Erkek Basketbol Milli Takımı, ikinci maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın bir sonraki mücadelesi yarın saat 14.45’te Letonya ile olacak. Basketbol tutkunları, heyecan dolu bu karşılaşmayı kaçırmak istemeyecekler.

Siz de milli basketbolcularımıza destek olmak ve heyecanlarına ortak olmak için maçları takip edebilir, Türkiye’yi temsil eden genç yeteneklerimizi destekleyebilirsiniz. Takımımıza başarılar dileriz!

Related Posts

Geyve’deki Orman Yangını 3. Günde

Sakarya’nın Geyve ilçesindeki orman yangını 1500 hektar alanda etkili olup, 2 mahalle boşaltıldı.

Yeşilay Kadınları Ziyaret Etti

Yeşilay Kastamonu Şubesi, Taşköprü’deki sarımsak hasadı yapan kadınları ziyaret etti.

Gazzeli gencin un sevinci kameralara yansıdı

Gazzeli bir gencin, İsrail’in saldırılarından kurtulup ailesi için bir çuval un getirme anında yaşadığı sevinç kameralara yansıdı.

Manisa’da zorlu hasat başladı

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı kırsal bölgelerde zorlu buğday, arpa ve çavdar hasadını el birliğiyle yapan mahalle sakinleri, geleneksel dayanışma örneğini devam ettiriyor.

Firari Hükümlüler İstanbul’da Yakalandı

İstanbul’da düzenlenen operasyonda 3 firari hükümlü yakalandı, cezaevine gönderildi.

Marmaris’te Dalış Tutkusu Artıyor

Marmaris, zengin su altı yaşamı ile dalış tutkunlarınca tercih ediliyor, yerli turist ilgisi yüksek.