MİT Başkanı Kalın, Şam’da Suriye Lideri ile Görüştü

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Suriye’nin Başkenti Şam’da Yeni Liderle Bir Araya Geldi

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Suriye’nin başkenti Şam’ı ziyaret etti. Kalın, beraberindeki heyetle birlikte Suriye’nin yeni lideri Ahmet eş-Şara ile bir araya geldi. Görüşmede, Suriye Dışişleri Bakanı Esaad Hasan Şeybani ile Suriye Genel İstihbarat Başkanı Enes Hattab da yer aldı.

İbrahim Kalın’ın Şam ziyareti büyük önem taşıyor. Türkiye ve Suriye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve bölgesel konuların ele alınması amacıyla gerçekleştirilen bu buluşma, olumlu sonuçlar doğurması bekleniyor. Yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen görüşmenin detayları merakla bekleniyor.

MİT Başkanı İbrahim Kalın’ın Suriye ziyareti, bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiğini gösteriyor. Ahmet eş-Şara’nın liderliğindeki Suriye’nin, Türkiye ile olan ilişkilerini güçlendirmesi beklenirken, karşılıklı işbirliği ve diyaloğun artması umulmaktadır.

Related Posts

Milyonları ilgilendiriyor! Okul servislerine ve toplu taşıma araçlarına zorunluluk getirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, okul servisleri ve toplu taşıma araçlarında kamera-kayıt sisteminin zorunlu olacağını bugün başlayacak uygulamayla kullanıma sokulacak acil butonlarla 112 Acil Servis ile doğrudan iletişim kurulabileceği kaydedildi.

Trump’ın beklemediği protesto: Podyuma çıktı, tribünler yuhaladı

FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde sahneye çıkan ABD Başkanı Donald Trump, kupayı Chelsea’ye takdim ettiği törende yoğun protestoyla karşılaştı. Tribünlerdeki yuhalamalar, Trump’ın Jeffrey Epstein skandalındaki tavrından göçmen politikalarına kadar biriken toplumsal tepkileri gözler önüne serdi.

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Kanalda eski koltukla tehlikeli eğlence: Adanalı çocuklar kamerada

Adana’da kavurucu sıcaklıklar etkisini sürdürürken, her yaz onlarca kişinin ölümüne neden olan kanallara giren bazı çocuklar akıntıya kapılmamak için eski bir koltuğu kayık gibi kullanarak tehlikeli sulara atladı.

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den süreç açıklaması: ‘Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak’

Terör örgütü PKK’nin cuma günü (11 Temmuz) Irak’ın Süleymaniye kentinde silah bırakması beklenir iken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den de çarpıcı bir açıklama geldi. Yönter sürece ilişkin, “Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak” dedi.

Özgür Özel, topu Erdoğan’a attı: ‘Gerginliği azaltma işi benim işim değil’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasette hava gerginleşiyor diye geri adım atmayacaklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi bir adım geri atarsa bu ülkeyi yüzyıl geriye götürmeyi kafaya takmışlar. Biz bir santim eğilirsek bu millete diz çöktürecekler. Onun için yani böyle devam edeceklerse inceldiği yerden kopar. Gerginliği azaltma işi benim işim değil. Çünkü gerginliği başlatan ben değilim” açıklamasını yaptı.