Olmaz böyle takas

Çeşme’deki ‘Ballı takas’ skandalı büyüdü. 16 Eylül Mahallesi’nde bulunan ve Malatya’daki trampaya konu olan 13 bin metrekarelik araziye 404 milyon lira değer biçilirken, hemen yanındaki 4 bin metrekarelik başka bir arazi, Özelleştirme İdaresi nce açık arttırmayla satışa çıkarıldı. 331 milyon lira teklif verildi.

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, “Trampaya dahil edilen 13 bin metrekarelik araziye gayrimenkul değerleme şirketince 404 milyon 271 bin lira bedel biçilmişti. Bu arazinin çok yakınındaki 4 bin metrekarelik kamu arazisine ise Özelleştirme İdaresi 331 milyon lira teklif aldı. Araziler yandaşa peşkeş çekiyorlar” dedi.

Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu

Zararın 500 milyon lira olduğunu belirten Bakırlıoğlu, arazi gerçek değeri üzerinden hesaplanmış olsa, 1 milyar 56 milyon liralık bir rakam çıkacağını kaydetti. Ortaya çıkan tablonun büyük bir peşkeşin döndüğünü gözler önüne serdiği aktarıldı. Bakırlıoğlu, zararına yol açanların yargılanması gerektiğimi söyledi.

Related Posts

Kabine ‘İmamoğlu’ sessizliğine büründü

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için CHP’li vekillerin soruları yanıtsız kaldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı İspanya ile Başlıyor

Santarelli, şampiyona öncesi İspanya’ya saygı gösterdiklerini ve zorlu bir maç olacağını vurguladı.

İsrail ordusu isyanda

Hamas’ın ateşkes anlaşmasını kabul etmesine rağmen Gazze’yi tamamen işgal için yeni bir kara harekatı başlatan işgalci İsrail ordusunda isyan sesleri giderek yükseliyor.

Bakan Yerlikaya: Asayiş, uyuşturucu, siber suçlar, düzensiz göç gibi vatandaşlarımızın huzurunu bozmaya yönelik her unsur karşısında tavizsiz bir duruş sergiliyoruz

Bakan Yerlikaya: Asayiş, uyuşturucu, siber suçlar, düzensiz göç gibi vatandaşlarımızın huzurunu bozmaya yönelik her unsur karşısında tavizsiz bir duruş sergiliyoruz

Hollandalı Bakan İsrail’e yaptırım talebi reddedilince istifa etti!

Hollanda’daki geçici hükümetin Dışişleri Bakanı Caspar Veldkamp, koalisyon ortaklarının, srail’e yaptırımların artırılmasını engellemesi üzerine istifa etti. Hollanda’da koalisyon hükümetindeki Yeni Sosyal Sözleşme Partisinden (NSC) Dışişleri Bakanı …

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: Üç tutuklama

Kahramanmaraş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda üç kişi tutuklandı.