Özgür Özel: Kaldırın kırmızı kartı, Tayyip Bey’i yolluyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti’yi Eleştirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti’ye eleştirilerde bulunarak, “Bu iktidar gidecek, yerine işçiyi, emekçiyi, emekliyi, köylüyü ve esnafı savunan bir iktidar gelecek. Kaldırın kırmızı kartı çekiyoruz, Tayyip Bey’i yolluyoruz. Hep beraber çalışacağız, hep beraber başaracağız. Her emeklinin cebine bu kırmızı kartı sokacağım. Arkasında 2002’nin alım gücü, bugünkü alım gücü, her asgari ücretlinin servislerinde, fabrikalarında bu kırmızı kartı dağıtacağım” dedi.

Konak Belediyesi Ayla Ökmen Oyun Evi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla açıldı. Özel buradaki konuşmasında şunları söyledi: “Tayyip Bey’in ‘Ege’de bu belediye benim’ diyeceği bir il, büyükşehir şok.”

İzmir’deki Seçimler

Özel, yaptığı konuşmada, İzmir’deki seçimlerde elde ettikleri başarının altını çizerek, “İzmir’e çok şey borçluyuz. İzmir’de büyük değişim talebini duyuyorum” ifadelerine yer verdi.

Hedef 2025

Özel, Meclis’te mücadelelerinin devam edeceğini belirterek, “2025 yılı büyük bir mücadelenin yılı olacak. Bu iktidarı değiştireceğiz. Seni göndereceğiz, halkın iktidarını kuracağız” dedi.

Güneş Uluçay opera sanatçısı olmayı anlattı.


  • Canlı yayında tansiyonu yükselten soru | Fuat Uğur’dan Ersan Şen’e: Servetini konuşalım mı?
  • TIKLAYIN – CHP’nin “Araç garantileri rekor seviyede tutturulamadı” dediği Aydın-Denizli Otoyolu açılışında konuşan Erdoğan: 7,4 milyar tasarruf edeceğiz
  • TIKLAYIN – Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın ‘FETÖ’ davasında zaman aşımı kararı!
  • Acun Ilıcalı’nın “Hocamız bayılıyor” dediği ismin de bileti kesildi; Fenerbahçe’de yaprak dökümü
  • TIKLAYIN – AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, SGK ve vergi borçlarını cami devrederek sildirmiş
  • Los Angeles yangını büyümeye devam ediyor: “Yıkımın etkisi atom bombası gibi”
  • TIKLAYIN – Ünlülerin menajeri Ayşe Barım hakkında soruşturma başlatıldı

Related Posts

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den süreç açıklaması: ‘Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak’

Terör örgütü PKK’nin cuma günü (11 Temmuz) Irak’ın Süleymaniye kentinde silah bırakması beklenir iken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den de çarpıcı bir açıklama geldi. Yönter sürece ilişkin, “Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak” dedi.

Özgür Özel, topu Erdoğan’a attı: ‘Gerginliği azaltma işi benim işim değil’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasette hava gerginleşiyor diye geri adım atmayacaklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi bir adım geri atarsa bu ülkeyi yüzyıl geriye götürmeyi kafaya takmışlar. Biz bir santim eğilirsek bu millete diz çöktürecekler. Onun için yani böyle devam edeceklerse inceldiği yerden kopar. Gerginliği azaltma işi benim işim değil. Çünkü gerginliği başlatan ben değilim” açıklamasını yaptı.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

Bakan Ersoy duyurdu: Turizm başkenti Ankara oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara’nın 2026 yılı için ‘Türk Dünyası Turizm Başkenti’ seçildiğini duyurdu. Bakan Ersoy, bu kararın Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı’nda alındığını belirtti.

Jet sosyetenin tatil cennetinde 1,5 kilogram altında dolaştı: Ortalığı birbirine kattı

Dünya jet sosyetesi ve milyarderlerinin tatil cenneti Mikonos’ta ki bir beach cluba gelen kolunda ve boynunda yaklaşık 1,5 kilogram altın ve pırlanta taşıyan kişi ilgi odağı oldu.