Sahte içkide ölüm sayısı 30’a yükseldi

İstanbul’da Sahte İçki Faciası!

İstanbul’da, sahte içki tüketen 83 kişiden 30’u hayatını kaybetti. Metanol zehirlenmesi yaşayan hastalardan 30’u maalesef yaşamını yitirirken, tedavisi tamamlanan 4 kişi taburcu edildi. Diğer yaralılar ise tedavilerine kentteki hastanelerde devam ediyor.

Polis, aldığı ifadeler doğrultusunda sahte içkinin dağıtıldığı dükkânı belirledi. Başakşehir’deki bir Türkmenistan lokantası, yiyeceklerle birlikte pet şişelere doldurulmuş içkileri satıyordu ve her şişe için 30 lira alıyordu. Dükkânı işleten ve ülkede kaçak olarak bulunan Türkmenistan vatandaşları Agazhan O. ile Amangul D. gözaltına alındı.

Şüphelilerin, dükkanın yakınında kaldıkları evde sahte içki ürettikleri tespit edildi ve burada 50 litre sahte içki ile uyuşturucu haplar ele geçirildi. Zanlılar ifadelerinde, “Daha önceden de buradan alkol aldık ve içki yaparak sattık. Bugüne kadar kimse ölmedi” dedi.

Fatih’teki Alışveriş Kameralara Yansıdı

Fatih’te, bir tekel bayisinden sahte içki aldıktan sonra hastaneye kaldırılan ve ne yazık ki hayatını kaybeden kişinin iş yerinden alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İlçedeki tekel bayisinden içki alan Yıldız T., bir süre sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı. Polis ekipleri, Yıldız T’nin ölüm nedeninin sahte içki olduğunu öğrenince operasyon düzenledi.

Yıldız T’nin alışveriş yaptığı tekel bayi kapatılırken, şüpheliler Mehmet K. ve Aydın A. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ölen kişinin tekel bayisinden alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İstanbul’da Sahte İçki Faciası

İstanbul genelinde sahte içki nedeniyle hastaneye kaldırılan 65 kişiden 19’u hayatını kaybetti, 3 kişi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Related Posts

Irak’ta 2 İHA düşürüldü

Irak’ın Süleymaniye kentinde iki insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü belirtildi.

İstanbul’u da sallayan deprem için korkutan bildirim

Bursa’da kaydedilen 3,9 büyüklüğündeki depremin bazı mobil uygulamalar tarafından kullanıcılara 6,2 büyüklüğünde diye bildirilmesi paniğe neden oldu.

Belçika’da aşırı sıcaklar için 35 derecelik uyarı yapılmıştı: Brüksel bugün 40 dereceyi gördü

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi. Brüksel’de hava sıcaklığının 40 dereceye kadar çıktığı görüldü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı Lammy ile bir araya geldi: Eurofighter için çalışmalar sürüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile Bakanlıkta bir görüşme gerçekleştirdi. Fidan ve Lammy, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fidan, küresel gelişmelerin yanı sıra iki ülke arasında savunma sanayii alanındaki iş birliğine ilişkin açıklamalar yaptı.

Türkiye İran sınırında deprem

Türkiye İran’ın sınırında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün başlayan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Seferihisar’ın Doğanbey Mahallesi’nde çıkan yangınları kontrol altına almak için gece boyunca karadan çalışmalar yürütüldü.