Şehit Özel Harekatçı Bayram Çiçek Çocuklar Muaythai Şampiyonası yapıldı

Kayseri’de Şehit Özel Harekatçı Bayram Çiçek Çocuklar Muaythai Şampiyonası Yapıldı

Kayseri’de düzenlenen Şehit Özel Harekatçı Bayram Çiçek Çocuklar Muaythai Şampiyonası, 19-20 Temmuz tarihlerinde minik ve yıldız kategorisinde 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Talas Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyona büyük ilgi görürken açılış seremonisinde şehitler için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı’nın ardından Hakem Mustafa Taşkanat Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu.

Açılışta konuşmaları yapan Muaythai il temsilcisi Fatih Kağan Ulu, Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Özden Taşgın ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, sporcuları ve organizasyonu övdü. İl Temsilcisi Ulu, “İki gün süren şampiyona boyunca sporcularımız heyecan dolu anlar yaşadı. Madalyalarını alarak başarılı olan sporcularımıza teşekkür ediyoruz. En yüksek puanı toplayan Başarı Spor Kulübü birinci, Sağlık Erva ikinci ve İncesu OSB Erva üçüncü oldu. Tüm kulüplere, antrenörlere, hakemlere ve sporcularımıza minnettarız. Şehitlerimizin huzurunda bir kez daha saygıyla eğiliyorum” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Körfez Gençlerbirliği Karate’de Başarı

Körfez Gençlerbirliği SK, Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’nda altın ve bronz madalya kazandı.

MİT Başkanı Kalın’dan siyasi partilere Terörsüz Türkiye ziyareti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, TBMM’de grubu bulunan siyasi partilere Terörsüz Türkiye çalışmalarıyla ilgili sürece ilişkin ziyaretlerde bulunuyor. Kalın, ilk görüşmesini MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştiriyor.

Antalya’da Falezlerden Düşme Olayı

Mustafa Ş. (40), Antalya’da 20 metrelik falezlerden düştü, hastaneye kaldırıldı.

Erzincan’da Takla Atan Araçta 6 Yaralı

Erzincan’da yoldan çıkan hafif ticari araç takla attı, 2’si çocuk 6 kişi yaralandı, hayati tehlike yok.

Bahçeli’nin Kürt ve Alevi sözlerine partisinden ilk yorum

Bahçeli’nin, “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, bir Kürt, diğeri Alevi olsun” şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Bahçeli’nin Başdanışmanı Yıldıray Çiçek, bu konuda bir yazı kaleme alarak, sözlerin özünde vatanına, bayrağına ve ülke değerlerine bağlı Kürt ve Alevi vatandaşların her türlü temsil makamında yer alabileceğine dair bir kardeşlik vurgusu olduğunu ifade etti.

İbrahim Kalın’dan “Terörsüz Türkiye” ziyaretleri

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın’ın TBMM’de grubu bulunan siyasi partilere “Terörsüz Türkiye” çalışmalarıyla ilgili sürece ilişkin ziyaretlerde bulunuyor.