Şevval Sam: Yine ters bir bakış açısı koydum!

Şevval Sam, önceki gün İstinyePark’ta gerçekleşen albüm tanıtımında basın mensuplarının sorularını yanıtladı..

Albümüm geçen sene çıktı ama yeteri kadar duyurma şansımız olmamıştı. Plağa biraz hasretlik duyduk açıkçası. Yeni değil ama plak albümü. Dinleyicilere hediyem olsun. Ben yine bir ters bakış açısı koydum. Yeni şarkıları eski formatta deneyimlemek istedim. Bu aslında yeni ve eski jenerasyonu bir araya getirmek için yaptığım bir projem. Gençlere, orta yaş üstü büyüklerinin dinledikleri sound’larda bir müzik dinletmeyi düşündük. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.

“EVİMDE ÇOK PLAĞIM VAR”

Şevval Sam, “Bir koleksiyonum yok ama evimde birçok plak var. Bana hep romantik gelmiştir plaklar. CD ve kasetler kalktı ama kasetler tekrar dönecek. Bence buna da bir özlem yaşıyoruz. Dijitalden çok farklı tınlamalar bunlar” ifadelerini kullandı.

“YAZI BU SAÇ MODELİYLE GEÇİRECEĞİM”

Ünlü şarkıcı, saç modelinde ve renginde yaptığı değişim hakkında, “Uzun zamandır böyleydi aslında ama gitgide rengi açılıyor olabilir. Bir dizi projesi için değiştirmiştim ama böyle kaldı. Ben sevdim gibi biraz da. Belki değiştiririm ama en azından bu yazı bu saç modelim ve rengimle geçirmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx