Sivas’ta dehşet: Pompalı tüfekle kız arkadaşını ve kendini vurdu

Sivas’ta Bir Kişi, Tartışmanın Ardından Pompalı Tüfek ile Ateş Açarak Hem Kendisini Hem Kız Arkadaşını Yaraladı

Sivas’ta yaşanan olayda, 34 yaşındaki E.S., evde yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfekle ateş açarak hem kendisini hem de 28 yaşındaki kız arkadaşı E.A.yı yaraladı.

Olay, Akdeğirmen Mahallesi Vali Konağı Sokak İl Özel İdaresi lojmanları B Blok 3’ncü katta bulunan bir dairede meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda E.S., pompalı tüfeğiyle kasığına ateş açtı. Bu sırada çıkan saçmalar E.A.’nın sağ bacağına da isabet etti.

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralanan E.S. ve E.A., ambulanslarla Numune Hastanesi ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Genç kadın tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

Osmaniye’de 24 yaşındaki S.Y., tartıştığı eşi Fatma Yılmaz’ı bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası gözaltına alınan şüphelinin 1 yaşındaki çocuğu koruma altına alındı.

Almanya’dan sınırda sıkı denetim: 24 yaşındaki Türk vatandaşı ülkeye alınmadı

Almanya’dan sınırda sıkı denetim: 24 yaşındaki Türk vatandaşı ülkeye alınmadı

Muğlalı arkeologlar Başkan Yiğit ile devam kararı aldı

Arkeologlar Derneği Muğla Şubesi II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan Cumartesi günü Menteşe Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Maydonoz Döner operasyonunda yeni dalga!

21 Şubat’ta “Kıskaç-40″ operasyonları kapsamında Maydonoz Döner üzerinden FETÖ’ye finansman sağlandığı ortaya çıkmış ve 353 şüpheli gözaltına alınarak şirkete kayyum atanmıştı. Son olarak Eskişehir merkezli Bursa, Balıkesir ve Şırnak’ta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) güncel yapılanması ve terörizmin finansmanına yönelik düzenlenen operasyonda 23 şüpheli gözaltına alındı.

63 yıldır kimse haber alamıyordu… Ölü mü sağ mı bilinmeyen kadın bakın nereden çıktı!

ABD’nin Wisconsin eyaletinde 63 yıl önce kaybolan Audrey Jean Backeberg, sağ olarak bulundu. Yetkililere göre, Backeberg’in kaybolması kendi tercihiydi ve herhangi bir suç faaliyetinden ya da kötü niyetten kaynaklanmadı. CNN US’te yer alan habere …

56 kişiye mezar olmuştu… Nilüfer Apartmanı davasında skandal savunma: ‘Müvekkilim görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir’

Hatay’da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 56 kişinin hayatını kaybettiği Nilüfer Apartmanı davasında firari sanık Süleyman Çağan’ın avukatı, “Müvekkilim, yıkılan binanın inşaat sürecinde yapı denetiminde yardımcı kontrol elemanı olarak görevini mevzuata uygun ve layıkıyla yerine getirmiştir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir