Tekirdağ’da Feci Kaza: 8 Yaşındaki Rüya Eker Hayatını Kaybetti

TEKİRDAĞ’ın Ergene ilçesinde otomobilin bariyere çarptığı kazada Rüya Eker (8) hayatını kaybett, anne Şenay Eker (40) ile baba Fikri Eker (48) yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Ergene- Çerkezköy kara yolu üzerindeki Velimeşe Kavşağı’nda meydana geldi. Fikri Eker’in kullandığı 34 CVR 142 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarparak yolun kenarına savruldu. Otomobilde sürücü Fikri Eker, eşi Şenay ile kızı Rüya Eker yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Rüya Eker, kurtarılamadı. Şenay ve Fikri Eker çiftinin tedavisinin devam ettiği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Karısını öldürdü, kendisini kilitlediği evde intihar etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Murat Canbolat, tartıştığı eşi Hatice Canbolat’ı silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Bakan Fidan Iraklı ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla İsrail’in İran’a yönelik saldırıları konusunda görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi ile İsrail’in İran’a yönelik saldırıları hakkında telefonda görüştü.

ABD’de güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı

İsrail ve İran’ın karşılıklı saldırılarının yankıları sürerken ABD de başkentte düzenlenecek askeri geçit töreni öncesi önlemlerini en üst seviyeye çıkardı.

Atatürk sevgisine ceza

Aracın arka camındaki Atatürk çıkartmasına ceza kesen jandarma iddiaya göre üzerine vurarak, “Bunu buradan sökeceksin, yoksa yine ceza keserim” dedi.

‘Duran adam’ eyleminde gözaltına alınan çocuklardan darp iddiası

Taksim Meydanı’ndaki “Duran Adam” eylemi sırasında gözaltına alınan 18 yaş altındaki çocuklar, soruşturma kapsamında savcılıkta ifade verdi. Çocuklar, polis tarafından darp edildiklerini belirtirken, avukatları da müvekkillerinin polisler tarafından küfür ve hakarete maruz kaldığını öne sürdü.

İran mı İsrail mi? Hangi ülkenin ordusu daha büyük? Hangi ülkenin silahları daha güçlü?

İsrail sabaha karşı yaptığı açıklamada, İran’ın nükleer zenginleştirme programına yönelik bir hava saldırısı başlattığını duyurdu. Kısa süre içinde Tahran’dan da bir misilleme açıklaması geldi. Orta Doğu’da tansiyon bir anda zirveye çıkarken iki ülkenin askeri güçleri de merak konusu oldu. Hangi tarafın ordusu daha büyük? Hangisinin cephaneliğindeki silahlar daha gelişmiş ve güçlü?