Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kar Yağışıyla Kayganlaşan Yolda Meydana Gelen Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolundaki Geçit köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ali Osman Ulusoy’a ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle istinat duvarına çarpıp durdu. Kaza sonucunda otobüsün camları kırılarak, içinde 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olay yerine haber verilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri harekete geçerek yaralılara ilk yardım müdahalesinde bulunarak, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevki gerçekleştirdi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında hafif yaralarla atlattığı kaza diğer yolcular, başka bir otobüsle seyahatlerine devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin hızlı bir şekilde tamamlanarak taburcu edileceğini vurguladı.

Related Posts

Milyonları ilgilendiriyor! Okul servislerine ve toplu taşıma araçlarına zorunluluk getirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, okul servisleri ve toplu taşıma araçlarında kamera-kayıt sisteminin zorunlu olacağını bugün başlayacak uygulamayla kullanıma sokulacak acil butonlarla 112 Acil Servis ile doğrudan iletişim kurulabileceği kaydedildi.

Trump’ın beklemediği protesto: Podyuma çıktı, tribünler yuhaladı

FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde sahneye çıkan ABD Başkanı Donald Trump, kupayı Chelsea’ye takdim ettiği törende yoğun protestoyla karşılaştı. Tribünlerdeki yuhalamalar, Trump’ın Jeffrey Epstein skandalındaki tavrından göçmen politikalarına kadar biriken toplumsal tepkileri gözler önüne serdi.

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Kanalda eski koltukla tehlikeli eğlence: Adanalı çocuklar kamerada

Adana’da kavurucu sıcaklıklar etkisini sürdürürken, her yaz onlarca kişinin ölümüne neden olan kanallara giren bazı çocuklar akıntıya kapılmamak için eski bir koltuğu kayık gibi kullanarak tehlikeli sulara atladı.

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den süreç açıklaması: ‘Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak’

Terör örgütü PKK’nin cuma günü (11 Temmuz) Irak’ın Süleymaniye kentinde silah bırakması beklenir iken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den de çarpıcı bir açıklama geldi. Yönter sürece ilişkin, “Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak” dedi.

Özgür Özel, topu Erdoğan’a attı: ‘Gerginliği azaltma işi benim işim değil’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasette hava gerginleşiyor diye geri adım atmayacaklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi bir adım geri atarsa bu ülkeyi yüzyıl geriye götürmeyi kafaya takmışlar. Biz bir santim eğilirsek bu millete diz çöktürecekler. Onun için yani böyle devam edeceklerse inceldiği yerden kopar. Gerginliği azaltma işi benim işim değil. Çünkü gerginliği başlatan ben değilim” açıklamasını yaptı.