Canlı yayında seks sorusu yüz kızarttı

Gündüz kuşağında sık sık gündeme gelen Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var programında yine ilginç konular masaya yatırıldı. Nur Viral’in sunduğu programa katılan seyirci özel hayatına dair anlattıklarıyla şaşırdı.

Fatih Reşit Civelekoğlu’nun konuk olduğu yayına bağlanan bir kadın seyirci eşiyle bir senedir aynı evde yaşadıklarını ama ayrı olduklarını söyledi. Eşinin ev bulmaya çalıştığını ama ne hikmetse bir yıldır bulamadığını, eve gelip yemek yiyip iletişim kurmadığını söyledi.

Klinik psikolog ise “Eşiniz cinsel ihtiyaçları nasıl gideriyor?” deyince kadın seyirci “Hiçbir fikrim yok. Ama o taraklarda da bezi yoktur dini vecibelerini de yerine getirir” dedi. Fatih Reşit Civelekoğlu bunun üzerine “Hiç alakası yok, dinin erkekler söz konusu olduğunda kurallarının kişinin hayatına en az yansıdığı yer cinselliktir” yanıtını verdi.

Nur Viral “Herkesi aynı kefeye koymayalım” dedi. Fatih Reşit Civelekoğlu ise “İş cinselliğe geldiğinde orada çok az babayiğit kalıyor” dedi.

Nur Viral ise “Eğer kocan seninle cinsel ilişkiye girmiyorsa mutlaka kendini tatmin ettiği başka alan vardır mı demek istiyorsunuz?” diye sorunca klinik psikolog “3 seçenek vardır” diyerek anlatmaya başladı.

Ancak o anlar Fatih Reşit Civelekoğlu sansürlendi, sesi kapatıldı. Nur Viral’in mimikleri ise olay oldu. Bir ara utanarak yüzünü kapatan Viral ne yapacağını şaşırdı.

Related Posts

Suriye Cumhurbaşkanı Şara: Şam’da kalıp Suriye’nin her karış toprağını savunacağım

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, İsrail’in başkent Şam’a düzenlediği hava saldırılarının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Suriye’nin her karış toprağını savunacağım” mesajını verdi.

Milyonları ilgilendiriyor! Okul servislerine ve toplu taşıma araçlarına zorunluluk getirildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, okul servisleri ve toplu taşıma araçlarında kamera-kayıt sisteminin zorunlu olacağını bugün başlayacak uygulamayla kullanıma sokulacak acil butonlarla 112 Acil Servis ile doğrudan iletişim kurulabileceği kaydedildi.

Trump’ın beklemediği protesto: Podyuma çıktı, tribünler yuhaladı

FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde sahneye çıkan ABD Başkanı Donald Trump, kupayı Chelsea’ye takdim ettiği törende yoğun protestoyla karşılaştı. Tribünlerdeki yuhalamalar, Trump’ın Jeffrey Epstein skandalındaki tavrından göçmen politikalarına kadar biriken toplumsal tepkileri gözler önüne serdi.

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Trump, Epstein dosyalarının sürekli gündemde tutulmasına tepki gösterdi: Kimsenin önemsemediği biri

Kanalda eski koltukla tehlikeli eğlence: Adanalı çocuklar kamerada

Adana’da kavurucu sıcaklıklar etkisini sürdürürken, her yaz onlarca kişinin ölümüne neden olan kanallara giren bazı çocuklar akıntıya kapılmamak için eski bir koltuğu kayık gibi kullanarak tehlikeli sulara atladı.

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den süreç açıklaması: ‘Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak’

Terör örgütü PKK’nin cuma günü (11 Temmuz) Irak’ın Süleymaniye kentinde silah bırakması beklenir iken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den de çarpıcı bir açıklama geldi. Yönter sürece ilişkin, “Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak” dedi.