Silahla yaralanan 14 yaşındaki Elif hayatını kaybetti

Mardin Derik İlçesinde Kız Çocuğu Silahla Vurularak Öldürüldü

Mardin’in Derik ilçesinde Kanak Ailesi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptıkları ihbarda kızları Elif Kanak’ın odada silahla vurulmuş halde bulduklarını bildirdi ve hemen ilçeye doğru hareket ettiklerini belirtti.

İhbar üzerine harekete geçen sağlık ekipleri, köy yolunda Kanak Ailesi’nin aracıyla karşılaştı ve yaralı Elif’i ambulansa alarak müdahalede bulundu. Ancak karın bölgesinden ağır yaralanan Elif, Derik Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Elif’in 8. sınıf öğrencisi olduğu bilgisine ulaşıldı ve cansız bedeni otopsi için Mardin’e götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir’in Karaburun ilçesi açıklarında lastik bottaki 4’ü çocuk 22 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Heyelan kameralarda

Artvin-Şavşat karayolunda heyelan meydana geldi. Heyelan anında geçen araç kameralara yansıdı.

Hatay’da otomobil alevlere teslim oldu

Hatay’da park halindeki otomobilde yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangın nedeniyle araç kullanılamaz hale geldi.

Arı kovanlarının bulunduğu depo alev aldı

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde arı kovanlarının bulunduğu depoda yangın çıktı. Yangında kovanlar zarar gördü.

Kıyafet kuralına uymadılar: Papa’nın cenazesinde “saygısız” liderler

Papa Francis’in cenaze töreninde en çok konuşulanlardan biri kıyafet tercihleri oldu. En çok da ABD Başkanı Trump, mavi takım elbisesiyle eleştiri oklarının hedefindeydi.

İstanbul’un kentsel dönüşüm çıkmazı

Deprem, İstanbul’un en önemli gündemi olmasına rağmen kentsel dönüşümde bir türlü istenen mesafe alınamadı. 6,2 büyüklüğündeki deprem, bu sorunu bir kez daha gündeme taşıdı. En az 1,5 milyon riskli binanın olduğu da dikkate alınınca vakit kaybedilmemesi hayati önemde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir